LALUTA.COM přichází s novou Tiger kolekcí inspirovanou rokem tygra... | Tiskovky.info

LALUTA.COM přichází s novou Tiger kolekcí inspirovanou rokem tygra...

Nová hnědá varianta symbolizuje odvážnost a ambice. S kolekcí záměrně laluta přichází na konci roku 2010. Kdy tento rok je podle čínského horoskopu ve znamení tygra. Plný dynamiky, emocí a nečekaných zvratů. A podle astrologů čísla odvozená z letopočtu 2010 přejí zejména odvážným a ambiciózním, proto 1. 12. 2010.

Kolekce je určena jak ženám, tak mužům, může nosit každý, komu se líbí. Jako obvykle se může kolekce zakoupit pomocí smsky, pouze se navolí speciální kód. V ceně je již zahrnuto poštovné a balné. Ceny jsou nastaveny na 149 CZK za náramek, 129 CZK za prsten a pouze za 229 CZK celý set.
Vévodící barvy jsou hnědá, černá a bílá. Logo laluty je červené. Použité suroviny na výroby byly kůže s příjemným podkladovým materiálem na ruku a odolná pryskyřice pro prsteny. Ty se mohou se dodat ve 3 velikostech.

Reklama na novou kolekci poběží ve třech televizích, v deseti rádiích, ve desítkách časopisech a internetových serverech.
Dále koncepce počítá s komunitními servery youtube a facebook. Právě na facebooku se bude zavádět nový koncept na propojení normálního světa s online...

Francouzská značka přišla na český trh 1. října 2010. Aktuálně sklízí úspěch se svojí Start kolekcí.
Název značky je odvozen od webové adresy, proto více informací naleznete na http://www.laluta.com

David Richter
manager značky
laluta.com@laluta.com
www.laluta.com

Vydáno: 3. 12. 2010 14:18
Kategorie: Zábava
Název zdroje: LALUTA.COM (ověřený zdroj [?])
Francouzská značka přišla na český trh 1. října 2010. Aktuálně sklízí úspěch se svojí Start collection.
Od 1. prosince přichází s novou temnou sílou v podobě Tygří kolekce.

Všechny kolekce si zákazník může pořídit prostřednictvím smsky. Pouze zadá sms kód varianty, kterou si chce objednat, a zašle na předvolené číslo.
Veškeré uváděné ceny jsou včetně všech poplatků za poštovné, balné a DPH.