Soutěž o Nejoblíbenějšího číšníka | Tiskovky.info

Soutěž o Nejoblíbenějšího číšníka

Soutěž si klade za cíl více zviditelnit práci číšníků a servírek. První ročník této celorepublikové soutěže představí personál jednotlivých podniků a nabídne spojení zákazníků s obsluhou. Hlavní cenou v soutěži bude Cestovní poukaz v hodnotě 30.000,- Kč.

Příbor, 1.června 2011. Společnost Web denní menu s.r.o., která je provozovatelem internetové stránky http://www.nejcisnik.cz, pořádá soutěž o Nejoblíbenějšího číšníka pod názvem „Nej číšník 2011“.Tato soutěž trvá od 1.6. 2011 a bude ukončena 31.10. 2011.

Soutěž si klade za cíl více zviditelnit práci číšníků a servírek. První ročník této celorepublikové soutěže představí personál jednotlivých podniků a nabídne spojení zákazníků s obsluhou. Hlavní cenou v soutěži bude Cestovní poukaz v hodnotě 30.000,- Kč, který získá číšník či servírka s nejlepším bodovým hodnocením. Pro svého oblíbence mohou lidé hlasovat na stránce http://www.nejcisnik.cz.

"Tato soutěž by měla přispět především ke zkvalitnění práce obsluhy restaurace a také zlepšení služeb v oboru cestovního ruchu a restauračních služeb“ říká majitel internetové stránky Jiří Jurečka.

Jiří Jurečka

Jiří Jurečka
ředitel
jurecka@obedvat.cz
www.obedvat.cz
+420732424001

Vydáno: 31. 5. 2011 9:52
Kategorie: Cestování
Název zdroje: Web denní menu s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Provozovatel internetových stránek www.obedvat.cz, www.snidat.cz, www.veceret.cz, www.nejcisnik.cz, www.nejkuchar.cz, www.nejobsluha.cz, www.vyspat.cz.

Najdete zde přehledné denní menu, jídelníčky a ubytovací služby z celé České republiky na jednom místě.