Nový showroom společnosti Křesla-židle | Tiskovky.info

Nový showroom společnosti Křesla-židle

Předvánoční čas využila společnost Křesla-židle, která se specializuje na velkoobchod se sedacím nábytkem, ke stěhování svého showroomu. Ten nyní najdete v nových prostorách a na nové adrese na Růžovém náměstí v Boskovicích.

Křesla, židle, konferenční stolky, sedací soupravy a další vybavení kanceláří, restaurací, administrativních budov i bytových interiérů společnosti Křesla-židle si nyní můžete prohlédnout v nových prostorách. Showroom naleznete na Růžovém náměstí 2238/3 v Boskovicích, telefonní čísla pevných linek zůstávají stejná (516 456 647 - 650), fakturační adresa taktéž (Chrudichromská 22, Boskovice).

Sortiment zahrnuje sedací a konferenční nábytek renomovaných výrobců Profim, Thonet, Iker, Billiani a Stulwerk. Kromě klasických kancelářských židlí a stolů v nabídce společnosti Křesla-židle naleznete také dřevěný a kovový nábytek s originálním designem.

Navštivte nový showroom společnosti Křesla-židle a prohlédněte si nabídku kvalitního sedacího nábytku. Těšíme se na Vaši návštěvu!

O společnosti:

KŘESLA - ŽIDLE s.r.o. je velkoobchodní firma se sídlem v Boskovicích, zabývající se dodávkami nábytku pro kanceláře, veřejné budovy, restaurace i soukromé interiéry. Specialitu společnosti tvoří sedací nábytek, který je v sortimentu zastoupen renomovanými výrobci, včetně výhradního zastoupení několika zahraničních značek na českém trhu. Více informací a sortiment naleznete na adrese www.kresla-zidle.cz

Janák Karel
linkbuilder
janak@sovanet.cz

Vydáno: 12. 1. 2009 10:12
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Křesla - židle (ověřený zdroj [?])
Jsme velkoobchodní firmou se zaměřením sortimentu na oblast sedacího nábytku. Naší snahou je uspokojit požadavky našich partnerů co možná nejširší nabídkou křesel i židlí. Jsme schopni vybavit kanceláře, společenské prostory, veřejné budovy, restaurace, hotely, ale i bytové interiéry. Jsme výhradním obchodním zástupcem několika zahraničních výrobců, jejichž sortiment distribuujeme na český a slovenský trh.