Online tiskárna s grafickým editorem zdarma! | Tiskovky.info

Online tiskárna s grafickým editorem zdarma!

Česká společnost REP Tisk spol. s r. o. spustila službu online tiskárny http://www.printpal.eu nabízející širokou škálu produktů jak pro firemní zákazníky, tak pro širokou veřejnost. Mezi nejoblíbenější produkty tak patří například fotokalendáře nebo vizitky a letáky. Zajímavostí jistě je, že za projektem stojí česká rodinná tiskárna REP Tisk spol. s r.o.

Obchodní ředitel Ing. Marek Pavlišta nám řekl: “Víme, že vstupujeme do vysoce konkurenčního prostředí, ale všechny služby, které na internetu nyní jsou, mají z našeho pohledu zjevné vady. Například jim chybí online grafický editor. Nebo jsou provozovány různými agenturami, které zakázky jen přeprodávají a zvyšují tím cenu. My máme s tiskem přes 20 let zkušeností a máme ty nejnovější technologie. Veškeré zakázky pak realizujeme v naší české tiskárně.“

Například fotokalendář pak může v podání Printpal.eu neomezený počet fotografií na jediném listu a snadno tak můžete vytvořit i koláž.

O společnosti REP Tisk spol. s. r. o.
Společnost REP Tisk spol. s r. o. je rodinná tiskárna působící na našem trhu již déle než 20 let. Poskytuje své služby v oblasti ofsetového a digitálního tisku. V roce 2009 začala působit již i na slovenském trhu a po spuštění web-to-print portálu pro oborové klienty na http://www.printprices.eu přišla nyní s ambiciózním projektem http://www.printpal.eu. Společnost se pyšní celou řadou unikátních technologií jako je například Digitální stroj Canon Imagepress 6010vp, který v takto vysoké konfiguraci má jako jediná v ČR.

Marek Pavlišta
Obchodní ředitel
marek.pavlista@reptisk.cz

Vydáno: 30. 11. 2011 10:06