Pavel Nedved Cup a přátelé, III.ročník 2009 | Tiskovky.info

Pavel Nedved Cup a přátelé, III.ročník 2009

Na golfovém hřišti v Hazlově, nedaleko Františkových lázní, se v červnu konal již třetí ročník Pavel Nedvěd Cup 2009 a přátelé. Mezi tradičně pozvanými hosty nechyběli sportovní celebrity, jako Karel Poborský, Pavel Kuka, František Straka, Jaroslav Špaček a další.

Pavel Nedvěd Cup 2009 – 3. ročník
Rodinná firma, klenotnictví Altman, je tradičním partnerem v pořádání i organizaci tohoto golfového turnaje již od jeho počátku. Na letošním ročníku věnoval p. Altman vítězům všech kategorií turnaje golfové hodinky SUUNTO a jeho společnost zde představila exkluzivní kolekci hodinek J&S, včetně posledního modelu z limitované série Seve Ballesteros. Tento model, mimo jiné, zaujal i Pavla Nedvěda, který si se zájmem nechal prezentovat speciální funkci sčítače golfových úderů, na kterou má švýcarský výrobce ,společnost Jaermann a Stubi, zaregistrovaný patent.
Klenotnictví a hodinářství Altman - rodinná kvalita
Rodinných firem je vždycky málo. Když se jedná o nákup něčeho tak intimního a hodnotného jako jsou snubní prstýnky, hodinky nebo šperky pro dámu, připadá nám tak nějak přirozenější a samozřejmější, když nenavštívíme pobočku mezinárodní korporace, ale rodinný podnik, který má dobré reference od lidí, které osobně známe. Po letech spolehlivého servisu a služeb není nic překvapivého, že společnost Altman byla letos oceněna Sdružením českých spotřebitelů cenou "Spokojený zákazník" za Karlovarský kraj.
Jak už bylo řečeno - rodinné firmy jsou prostě zapotřebí. Dodávají naší společnosti ducha starých dob, kdy slovo platilo, věci měly svou hodnotu a to, co člověk postavil, zůstávalo stát. Tak je to i se společností Altman, která od svých začátků v Chebu urazila dlouhou cestu.

Eva Tichá
ticha@altman.cz

Vydáno: 27. 8. 2009 16:02
Kategorie: Sport
Název zdroje: Altman AZ,s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Rodinná firma, klenotnictví Altman působí na trhu již 17 let. Nabízí široký sortiment tradičních švýcarských hodinářských značek a velký výběr šperků zvučných světových jmen, včetně vlastní kolekce.
Diamantové šperky, platinové, zlaté, zdobené diamanty a drahokamy, jedinečné japonské a tahitské perly, to vše najdete v klenotnictví a hodinářství Altman v Praze, v Plzni, v Chebu a Sokolově.
www.altman.cz