Uvolněte své tělo a mysl při thajské masáži v nově zrekonstruovaných prostorách TOP HOTELU Praha! | Tiskovky.info

Thajský masážní salon Thajka, který je součástí wellness centra TOP HOTELU Praha, se přemístil do zbrusu nových hotelových prostor, které prošly finančně náročnou rekonstrukcí. Na rozloze větší než 150 m2 vám nabízí exkluzivní zážitek! Možnost intenzivní relaxace při thajských masážích, které zde provádějí rodilé Thajky.

Vybrat si můžete z pestré škály masáží s různou délkou trvání a v různých cenových relacích. Maximální uvolnění vám přinese například Thai Nirvana – masáž s přikládáním horkých bylinných sáčků. Pro romantický zážitek si můžete vychutnat masáž ve dvou. Hosté a účastníci kongresů si oblíbili masáž v pohodlí hotelového pokoje. Novinkou je dovoz masérek přímo do místa vaší firemní akce nebo do kanceláře. Můžete tak zpestřit svůj firemní večírek, školení nebo výjezdní zasedání! Těšit se můžete i na kosmetické služby nebo kadeřnictví. Samozřejmostí je rozsáhlé sociální zázemí, šatny a sprchy v prostorách salónu. V nabídce jsou slevové programy a dárkové poukazy, kterými můžete potěšit své přátele, obchodní partnery nebo zaměstnance. Spojte masáž s relaxací v sauně, v bazénu, s aktivním pohybem při tenise nebo s výtečným gastronomickým zážitkem v jedné z hotelových restaurací. Široká škála služeb TOP HOTELU Praha vám umožní uvolnit své tělo i duši s maximální intenzitou. V TOP HOTELU Praha máte vše na jednom místě, s dobrou dostupností a parkováním přímo u hotelu!

Více informací o aktuální nabídce včetně ceníku najdete na www.tophotel.cz a www.thajka.cz.

Jana Riskova
propagace@tophotel.cz
+420267284326

Vydáno: 19. 3. 2010 9:42
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: TOP HOTELS GROUP a.s. (ověřený zdroj [?])
Do TOP HOTELS GROUP a.s. náleží dva pražské kongresové hotely - TOP HOTEL Praha a ALBION HOTEL, a GARNI HOTEL Praha.
TOP HOTEL Praha patří se svou kapacitou a rozlohou 9 hektarů mezi největší hotelové areály v Evropě. Hotel disponuje jedním z největších kongresových center v České republice s celkovou kapacitou 5000 kongresových míst a nabízí neobyčejně širokou škálu služeb. Mimo jiné ubytování v 810 pokojích, 5 restaurací a letní terasy, wellness centrum s bazénem, beauty salón, tenisové haly či jedinečnou Japonskou zahradu, velkokapacitní parkoviště a kasino.
ALBION HOTEL je situován v klidné pražské vilové čtvrti, pouze několik minut od centra města. Čtyřhvězdičkový hotel je jedinečným místem pro příjemné ubytování i konání konferencí. Nabízí 290 pokojů a 600 kongresových míst.
Všechny hotely společnosti jsou držiteli certifikátu managementu jakosti ISO 9001:2009.