Ovislink Corp. (Airlive) | Tiskovky.info

Ovislink Corp. (Airlive)

Vydané tiskové zprávy

Šéf a zakladatel YSoft Corporation je Technologickým podnikatelem roku 2010

Zakladatel, spoluvlastník a generální ředitel firmy YSoft Corporation, a. s. Václav Muchna obdržel v únoru 2011 prestižní cenu Technologický podnikatel roku 2010 v České republice a Podnikatel roku 2010 Jihomoravského kraje.

AirLive představuje nové síťové úložiště s kamerovým softwarem NVR8 a NVR16

Taipei, Taiwan: AirLive, jedna z nejpokročilějších značek v komunikacích uvádí na trh AirLive NVR8 /NVR16, nové dvou-diskové síťové úložiště se software na ovládání kamer.

AirLive přemění váš projektor na bezdrátový s AirVideo-100 adaptérem do projektoru

Taipei, Taiwan: AirLive, AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení představuje AirLive AirVideo-100, bezdrátový adaptér do projektoru.

Nejnovější miniaturní USB bezdrátový adaptér AirLive WN-250USB

Taipei, Taiwan: AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších značek v síťových a komunikačních zařízeních představuje nejnovější model elegantního a výkonného bezdrátového USB adaptéru AirLive WN-250USB.

Nová bezdrátová IP kamera pro domácnosti a kanceláře - AirLive WL-350HD

AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představuje nový model domácí bezdrátové bezečnostní kamery AirLive WL-350HD, jedné z prvních “Plug and play” IP kamer na trhu.

AirLive pořádá další školení IP kamer a bezpečnostních řešení

AirLive pořádá další školení IP kamer a bezpečnostních řešení tentorkát v Českých Budějovicích dne 6.5.2010.

AirLive školení IP Kamery v dubnu 2010

AirLive IP Kamery nový termín školení je 7.4.2010 v Brně.

Nejnovější AirLive venkovní IP kamera s nočním přísvitem model OD-325HD

AirLive, značka společnosti OvisLink Corp., oznamuje nový model AirLive OD-325HD, jež je nástupce oblíbené kamery OD-300CAM.

AirLive nejnovější HD venkovní otočná Dome IP kamera OD-600HD pro profesionální dohledové systémy

AirLive představuje novou kameru AirCam OD-600HD, což je venkovní otočná Dome IP kamera. AirCam OD-600HD je součástí nové generace AirLive IP kamerového řešení, které má již MegaPixelový čip, kvalita obrazu je HD a kódování H.264.

Revoluční dvourádiový bezdrátový přístupový bod AirLive G.DUO šetří nejen náklady, ale i životní prostředí

AirLive, společnosti Ovislink Corp., oznamuje, že na český trh brzy přijde nový revoluční produkt AirLive G.DUO vybavený 2-ma nezávislými rádii, bezpečnostními funkcemi, jednoduchým a propracovaným ovládáním, a spoustou dalších funkcí.

AirLive AirCam POE-200HD špičková 1.3 megapixelová CMOS síťová kamera za skvělou cenu

AirLive představuje AirCam POE-200HD jednu z nejnovějších IP kamer rodiny AirLive.

AirLive školení IP Kamery a bezpečnostní systémy

AirLive, společnosti Ovislink Corp., pořádá v říjnu další školení.

AirLive WN-200 série – nová, rychlá a stylová

Taipei, Taiwan – AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představuje poslední přírůstek do rodiny bezdrátových 11n routerů AirLilve WN-200R.

AirLive RS-2500 nejnovější VPN bezpečnostní brána s vynikajícími funkcemi a rychlým návratem investic

Taipei, Taiwan – AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představuje VPN bezpečnostní bránu – AirLive RS-2500. AirLive RS-2500 je zdokonalený nástupce AirLive oblíbené bezpečnostní brány RS-2000. Vylepšení se dočkal jak hardware, tak i software. Díky tomu se ještě vylepšil poměr cena/výkon a doba návratnosti investic se zkrátila.

Společnost SMART Comp. od 1. července 2009 komerčně nabízí v síti NETBOX® symetrických 100/100 Mb/s

(Brno 23. 6. 2009) Společnost SMART Comp. a. s., provozovatel metropolitní optické sítě NETBOX®, začne od 1. července 2009 komerčně nabízet internet o symetrické rychlosti 100/100 Mb/s. Internet Rapid 100 s rychlostí 100/100 Mb/s bude zákazníkům nabízen v rámci vybraných balíčků služeb NETBOX®, jejichž obsahem je triple play – vysokorychlostní internet, digitální televize a telefon bez paušálu.

Společnost SMART Comp. získala oprávnění šířit prostřednictvím IP technologie programy NOVA HD a NOVA Sport HD společnosti CET

Společnost SMART Comp. získala oprávnění pro šíření programů společnosti CET 21 prostřednictvím IP sítě v České a Slovenské republice. Od dubna 2009 se tak stala jediným distributorem programů NOVA HD a NOVA Sport HD pro RRTV registrované provozovatele převzatého vysílání po kabelových systémech (včetně IPTV operátorů s registrací u RRTV)

AirLive OD-300CAM cenově výhodná venkovní bezpečnostní IP Kamera

AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, přináší na trh cenově výhodnou a na vybavení bohatou Dual Stream Outdoor Infrared IP kameru – AirLive OD-300CAM.

Přichází nové pokročilé AirLive POE IP kamery za skvělé ceny

AirLive představuje nejnovější rodinu IP kamer : AirLive POE-200CAM DOME a POE-100CAM, které mají 1/3 sharp CCD a podporují Dual Stream.

AirLive zrizuje linku technicke podpory

Značka AirLive, společnosti Ovislink Corp., oznamuje zřízení linky lokální technické podpory v České republice.