SHOCK,s.r.o. | Tiskovky.info

SHOCK,s.r.o.

Vydané tiskové zprávy

Výstava fotografií Black & White Nepal v InGarden

Výstava černobílých fotografií je součástí dobročinného projektu Všechny barvy Nepálu probíhajícího pod záštitou honorárního konzula Nepálu v ČR Ing. Rajendry Shresthy.

Výstava originálů Pavla Kantorka

Vydejte se na výjimečně zpřístupněnou Výstavu originálních kreseb vtipů Pavla Kantorka. Od plic se zasmějete a pak si můžete v klidu vypít svojí kávičku, kterou získáváte zdarma.

Roční narozeniny občanského sdružení InGarden

Sdružení vzniklo před rokem z aktivity lidí, kteří chtějí pořádáním kulturních akcí a výukových kurzů vyplnit svůj i Váš volný čas. Za rok života v nových prostorách sdružení InGarden rozšířilo svoji činnost z oblasti kulturních akcí i na akce vzdělávací, určené pro širokou veřejnost.

Letní výtvarný kurz – lekce olejomalby – několik pohledů na něNadpis

Setkání s olejem a plátnem. Hlavním cílem může být něco krásného si vytvořit, ale i se odreagovat, inspirovat a zrelaxovat a třeba nastartovat vlastní tvořivou cestu...

Letní výtvarný kurz – lekce olejomalby.

Láká Vás malovat olejovými barvami a nevíte jak? Neznáte techniku malby? Bojíte se neúspěchu? V našich letních lekcích si můžete vyzkoušet jak se vlastně maluje olejem, naučíte se techniku a odnesete si domů vlastnoručně namalovaný obraz. K dispozici máte veškerý materiál. Maluje se podle fotografie. Vyzkoušejte o prázdninách něco nového!

Křest knihy „První pomoc na palubě“ s předmluvou FN Brno.

Křest knihy „První pomoc na palubě“ s předmluvou FN Brno, garanta kurzů „První pomoc pro kapitány lodí“ realizovaných SHOCK Training Centre.

Výstava „Pavel Kantorek – Tvorba z emigrace“ ve školicím centru InGarden

Od 11.května do 22.července 2011 budou mít návštěvníci školicího centra InGarden v Praze 10 jedinečnou možnost shlédnout výstavu vtipů karikaturisty Pavla Kantorka pocházejících z let 1970 až 1988. Jedná se o výjimečnou akci, protože Kantorkovy vtipy z této doby, které jsou kresleny pouze tuší a nebyly v České republice doposud vystavovány. V rámci výstavy budou prodávány jak autorské tisky, tak i originály vystavených vtipů a knihy s ilustracemi pana Kantorka. Vernisáž výstavy bude 10.5. od 19,00 hodin pro registrované účastníky (ingarden@ingarden.cz). Na vernisáži bude přítomen pan Pavel Kantorek osobně a také osobně bude podepisovat autorské tisky, popř. knihy.

Všechny barvy Nepálu

Výstava probíhající pod záštitou honorárního konzula Nepálu v ČR Ing. Rajendry Shresthy je součástí stejnojmenného dobročinného projektu, který si klade za cíl podporovat vzdělání dětí v chudých regionech nepálských hor.

Certifikovaná první pomoc pro extrémní prostředí / outdoor / jachting…

Cestujete na hory? Jezdíte na jachtě? Máte rádi odlehlejší místa? Chcete se přitom cítit vždy bezpečně? Umíte si zodpovědně poradit s náhlou zdravotní komplikací nebo úrazem? Krizové situace vyžadují krizová řešení.

Výstava „Kabinet Járy Cimrmana“ve školicím centru InGarden.

Od 14. ledna pořádá Divadlo Járy Cimrmana, Agentura ECHO a agentura SHOCK výstavu „Kabinet Járy Cimrmana“. Školicí centrum InGarden, které propůjčilo své prostory pro tuto výstavu má již za sebou, mimo jiných i úspěšnou výstavu kreslíře Pavla Kantorka, která v roce 2011 bude mít pokračování. Kromě výstav je hlavní náplní InGarden pronájem školicích sálů a ve spolupráci s agenturou SHOCK i samostatná školení.

CLASS 40 "WeSailForTheWhales" PRVNÍ V CÍLI ATLANTIC RALLYE FOR CRUISERS

Společnosti SHOCK společně s ALTUMARE se podílely v listopadu na dopravě plachetnice "WeSailForTheWhale" na závod ARC přes Atlantik. Cílem bylo ověření a vyzkoušení si postupů, které přednášejí na kurzech první pomoci pro extrémní prostředí námořního jachtingu

ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ REFERENTSKÝCH VOZIDEL REFERENT PLUS

Společnosti SHOCK společně s DOPRAVNÍ AKADEMIÍ a AZ MOBILITY uskutečnily 30. 9. pilotní školení unikátního komplexního kurzu pro řidiče firemních automobilů REFERENT PLUS. Kurzu se zúčastnili fleetoví manažeři velkých firem. Lektoři představili nový typ vzdělávacího produktu - školení řidičů referentů "trochu jinak". Protože vědí, že cílem fleetových manažerů a firemních řidičů není jen učinit zadost zákonu, předepisujícímu školení řidičů, tak kladli důraz zejména na bezpečnost a odborný rozvoj. Domnívají se, že by nová forma školení mohla zaujmout a je vhodná a zajímavá pro všechny firemní řidiče.

Výstava kresleného humoru života - tak jak jej vidí Pavel Kantorek

Kresbičky bláznivých koček,vyjevených psů,škodolibých myší či v podivných situacích zachycených lidiček můžete vidět od 18.října, do 22. prosince v prostorách školicího centra InGarden v Praze 10.

Výstava kresleného humoru života...tak jak jej vidí Pavel Kantorek

V rámci přípravy říjnové výstavy kreseb - vtipů Pavla Kantorka připravila eventová agentura SHOCK, jako organizátor výstavy, na svých webových stránkách a webových stránkách školicího centra InGarden internetovo galerii výstavy – která je neustále doplňována. Je zde ke shlédnutí částečné portfolio výstavy a zároveň vypsány všechny aktivity s ní spojené, jako je prodej autorských tisků, prodej katalogu výstavy koncipovaný jako kalendář pro rok 2011.

Prostory pro školení na Praze 10 ve školicím centru InGarden.

Zajišťujete ve firmě školení a prostory pro ně? Jistě víte, že prostředí učeben je velmi důležitou součástí školení. V současném trendu školení a firemních wokshopů zaměřených na efektivitu využití času a přínosu informací nejsou již populární strohé učebny. Hledáme sály, kde denní světlo, celková výzdoba v kombinaci s technikou navodí tu správnou atmosféru pro předávání a přijímání informací.

První pomoc - záchrana života v extrémní situaci

Dne 25.9. a 9.10.v Brně a 2.10. v Praze pořádá SHOCK Training Centre s podporou Fakultní nemocnice Brno kurz první pomoci pro jachtaře. Krizové situace vyžadují krizová řešení. Kurz se soustředí na situace, kdy příjezd zachranářů může být až za několik hodin nebo dnů.

Výstava fotografií fotoklubu Černá slunečnice v InGarden

Od 2. září bude v prostorách školicího centra InGarden v Praze 10 instalována výstava fotografií. Ve výstavní kolekci jsou formou autorských miniprofilů zastoupeny, kromě krajiny, i další žánry, jako jsou makrofotografie, sportovní, portrétní a dokumentární snímky či akty, zátiší a architektura. Vystavované exponáty potvrzují, že vedle sebe může existovat barevná a černobílá fotografie a dokonce se vhodně doplňovat.

První pomoc pro jachtaře - First Aid Emergency Yacht - praxe na moři

Dne 19.- 26.6. a znovu 10.-22.7.2010 uskutečnil SHOCK Training Centre přímo na moři praktický kurz první pomoci, který převádí do praxe nezbytné znalosti nabyté při kurzu první pomoci připraveném s Fakultní nemocnicí Brno a s její podporou pro jachtaře připravený s odborníky, kteří znají prostředí námořního jachtingu. Garantem jachtařské části kurzu byla firma Altumare www.altumare.cz . Jachtaři se naučili základy záchrany života na moři nezbytné pro poskytnutí první pomoci a udržení života do příjezdu lékaře.

První pomoc pro firemní řidiče - First Aid Emergency Cartech Safety

Dne 23.9. a 14.10. v Praze a 30.9. v Brně pořádá SHOCK Training Centre s podporou Fakultní nemocnice Brno kurz bezpečnosti firemních řidičů a první pomoci. Garantem odborné technické části kurzu je firma AZ MOBILITY www.azmobility.cz . Cíl kurzu je praktická výuka .... řidiče základy záchrany života nezbytné pro poskytnutí první pomoci a udržení života do příjezdu lékaře. Víte, že zaměstnavatel je ze zákona povinnen školit zaměstnance na poskytování první pomoci. Jste si jisti, že nikdo netrpí diabetem ani nemá silnou alergii na potraviny nebo bodnutí hmyzem? Zvláště pak na silnici se můžete setkat s dopravní nehodou a Vaše cesta se rychle může změnit v dramatický boj o život a v takové situaci je každá rada drahá. Patříte-li k těm, kteří chtějí být na možná rizika dobře připraveni, jistě Vás zaujme unikátní komplexní kurz první pomoci, který podle mezinárodních standardů připravila firma SHOCK www.shock.cz ve spolupráci s odborníky z Fakultní nemocnice v Brně. Seznámení s novým obsahem a použitím Autolekárničky (termofólie...)

Aktivně prožité léto s miminkem v Praze

Dne 12.7.2010 proběhlo ve školicím centru InGarden ukázkové dopoledne aktivit rodičů s dětmi od 3 měsíců. Na základě ohlasů rodičů jsme zařadili do našeho programu pondělní dopoledne věnovaná dětem a jejich rodičům. V době od 9h do 12h nabízíme cvičení miminek 3-24měsíců a semínář znakování Baby Signs pro rodiče.

Jachting – úspěšný kurz první pomoci pro jachtaře - First Aid Emergency Yacht

Dne 19.6.2010 uskutečnil SHOCK Training Centre ve Fakultní nemocnici Brno s její podporou kurz první pomoci pro jachtaře připravený s odborníky, kteří znají prostředí námořního jachtingu. Garantem jachtařské části kurzu byla firma Altumare www.altumare.cz . Jachtaři se naučili základy záchrany života na moři nezbytné pro poskytnutí první pomoci a udržení života do příjezdu lékaře.