JENA-nábytek, s.r.o. | Tiskovky.info

JENA-nábytek, s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

JENA-nábytek - naděluje slevy

Právě dnes odstartovala velká slevová akce u prodejce bytového nábytku JENA-nábytek.

JENA-nábytek - nová prodejna

Tento týden otevře český prodejce JENA-nábytek v brněnském nákupním centru Futurum již svou 6. prodejnu v ČR.

JENA-nábytek v anketě OBCHODNÍK ROKU

V listopadu 2010 byl spuštěn již osmý ročník klání o titul GE Money Bank Obchodník roku 2010 a na webu www.obchodnik-roku.cz bylo odstartováno hlasování zákazníků, kteří svými body ohodnotí svou spokojenost se službami obchodníků a rozhodnou tak o vítězi v kategorii Obchodník roku – cena veřejnosti. V soutěži se právem mezi největšími prodejci nábytku objevila letos i česká firma JENA-nábytek, která patří v současnosti mezi přední prodejce v České republice. JENA pro své klienty bez nadsázky denně zlepšuje svou nabídku a služeb a rozšiřuje sortiment dle přání zákazníků na všech svých moderně a elegantně zařízených prodejnách v Brně, Praze, Olomouci, Českých Budějovicích a Hradci Králové.

JENA-nábytek během vánoc naděluje

JENA-nábytek se rozhodla svým zákazníkům nadělit vánoční slevy ve výši 10% na veškerý sortiment nábytku v nabídce. Stačí jen odeslat objednávku 24. - 26. prosince 2010.

Poslední tiskové konference